Безплатна доставка   |   30 дневен срок за връщане

Bolle
Scarlett 21476

Прогнозно време за доставка: 8 - 10 работни дни

M

Изпращане след 4 working days Този продукт е наличен за поръчка, но не е на склад при нас. Ние незабавно ще го изпратим към вас в срок от 4 работни дни. Бързата доставка на продуктите до вас е изключително важно за нас, така че ще я изпълним възможно най – скоро.

Цена според конфигурация: 0,00 ЛВ

Limited availability 155 ЛВ 141 ЛВ

Цена според конфигурация: 0,00 ЛВ

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  Доставката е напълно безплатна за всички държави от ЕС. За повече информация кликнете тук

 • 30 ДНЕВЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ

  eyerim предлага 2-годишна гаранция, без да задава въпроси при връщане в рамките на 30 дни за всички продукти. За повече информация кликнете тук

 • Оторизиран дистрибутор

  eyerim е официален онлайн дистрибутор на всички марки, налични на този сайт. Ние работим директно с производители и марки. Научете повече.

Този модел в различни цветове

Детайли

 • Търговска марка Bolle
 • Цвят на рамката Синя
 • Форма на рамката С единични стъкла
 • Цвят на стъклата Синя
 • Тип на рамката Цялостна рамка
 • Материал Пластмаса
 • Колекция Дамски
 • Цвят от производителя на рамката Matte Turquoise / Blue
 • Поляризирани Не
 • Цвят от производителя на стъклата Green Emerald Photochromic
 • Модел Scarlett 21476
 • Материал на производителя Injected Polyamide

Описание

Историята на Bollé започва в малко story began in a small виличка в Ойонакс, Франция през 1888 година. От там семейството на Bollé превръща компанията в един от най – изтъкнатите производителите на висок клас очила. Марката залага на комбинация от здравина, мода и комфорт, в резултат на което на пазара се появяват едни то най – свежите и високо технологични продукти. Bollé е марка особено силна на пазара на очила за зимни спортове, колоездене и спортове на открито.

Дамски очила за ски Scarlett 21476 представят кулминацията на Bolle – десетилетия опит в изграждане, тестване и избор на очила за сняг в съвместна работа с професионални атлети. Аеродинамичната рамка предоставя ненадминато ясно и чисто поле на виждане и прави Bolle перфектни за комбиниране с каски на основните производители включително: Bolle, Giro, Anon, K2 или Smith. Интегрираните вентилационни отвори и отворите против мъгла осигуряват превъзходно виждане и при най – тежките условия.

Bolle's Green Emerald лещите са подходящи за използване при всякакви условия, включително най - екстремните. Green Emerald лещи имат 18% VLT което позволява 18% от слънчевата светлина да премине през лещите които се поменят веднага заедно със светлината, оптимизирайики видимоста и защитата през целия ден. За повече информация относно VLT натиснете тук.


Купете своите очила Bolle Scarlett 21476 Photochromic от eyerim точно сега и ще ги получите с безплатна доствака директно до вратата на дома ви в оригинална, защитна опаковка!

ВКЛЮЧЕНИ ТЕХНОЛОГИИ
MODULATOR™

MODULATOR™ 2.0 лещи за контол на светлината повишават възможността за разчитане на терена, дори при най - екстремните условия. Тези лещи предлагат усъвършенствана активация при бързо променящо се осветление - потъмняване или изсветляване, независимо от температурата.

Carboglass

Благодарение на високотехнологичната предпазна броня, добавена към вътрешните лещи, карбоновото стъкло създава щит, който предпазва от надраскване и поддържа кристално чиста визия и изглед.

Двойни лещи

Термална бариера с двоен панел стои между студения сух въздух и влагата, генерирана при интензивна активност. Предпазва от образуване на кондензация.

P-80+ слой против мъгла

P-80+ с покритие против мъгла, добавено на вътрешните ленти абсорбира влагата около повърхността на лещите и осигурява изключителна защита от замъгляване, като предоставя кристална визия.

Flow-Tech Venting®

Flow-Tech Venting® технологията контролира и оптимизира циркулацията на въздух през вътрешната повърхност на лещите. Системите за вентилация намаляват възможността за натрупване на влага, замъгляването и поддържат истински изчистена визия.

Двойна плътна пяна

Изключително меката поларена микро вълна с покритие от средна по твърдост пяна, осигурява лесно и меко прилягане.

Forestay система

Системата за захващане на Bolle е създадена за очила, които са разположени плътно върху лицето, като прилягат перфектно дори върху каски с най – модерен дизайн.

Силиконизирана лента

Силиконовата лента спомага за осигуряването на максимално добро прилепване на очилата към каската.

Размери

Повечето от очилата за ски се произвеждат в стандартният размер М и са универсални, лесно пасващи като на възрастни, така и на тийнейджъри. Размерът пасва на повечето хора и е много вероятно да бъде правилният и за вас.

L – размерът на очилата има по – висока, по – широка и по – дълбока рамка, която пасва на по – големи лица.

S – размерът на очилата от друга страна има по – тясна, по – къса и по – плитка рамка. Това е размер пасващ на деца и младежи, както и на възрастни с по – малки лица.