Безплатна доставка   |   30 дневен срок за връщане

Bolle
Tsar 21447

Прогнозно време за доставка: Временно не се предлага на склад

Out of stock 190 ЛВ

Цена според конфигурация: 0,00 ЛВ

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  Доставката е напълно безплатна за всички държави от ЕС. За повече информация кликнете тук

 • Наложен платеж

  Плащате, когато получите стоката си на прага! За повече информация кликнете тук

 • 30 ДНЕВЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ

  eyerim предлага 2-годишна гаранция, без да задава въпроси при връщане в рамките на 30 дни за всички продукти. За повече информация кликнете тук

 • Оторизиран дистрибутор

  eyerim е официален онлайн дистрибутор на всички марки, налични на този сайт. Ние работим директно с производители и марки. Научете повече.

Детайли

Описание

Aurora
ИМЕ
ЦВЯТ
КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ
VLT
Aurora
Синя
Синя
Среден-Светъл
22%

Bolle's Aurora лещите са подходящи за използване при всякакви условия, включително най - екстремните. Aurora лещи имат 22% VLT което позволява 22% от слънчевата светлина да премине през лещите които се поменят веднага заедно със светлината, оптимизирайики видимоста и защитата през целия ден. За повече информация относно VLT натиснете тук.

Опаковката не включва резервни стъкла.

ВКЛЮЧЕНИ ТЕХНОЛОГИИ
MODULATOR™
MODULATOR™ 2.0 лещи за контол на светлината повишават възможността за разчитане на терена, дори при най - екстремните условия. Тези лещи предлагат усъвършенствана активация при бързо променящо се осветление - потъмняване или изсветляване, независимо от температурата.
Equalizer®
Equalizer® технологията предлага ултра висока производителност и функция против мъгла. Благодарение на високотехнологичната дишаща вложка между двете лещи се осигурява вентилационна система, която регулира атмосферното налягане между лещите и премахва влагата и кондензацията.
Carboglass
Благодарение на високотехнологичната предпазна броня, добавена към вътрешните лещи, карбоновото стъкло създава щит, който предпазва от надраскване и поддържа кристално чиста визия и изглед.
Двойни лещи
Термална бариера с двоен панел стои между студения сух въздух и влагата, генерирана при интензивна активност. Предпазва от образуване на кондензация.
P-80+ слой против мъгла
P-80+ с покритие против мъгла, добавено на вътрешните ленти абсорбира влагата около повърхността на лещите и осигурява изключителна защита от замъгляване, като предоставя кристална визия.
Flow-Tech Venting®
Flow-Tech Venting® технологията контролира и оптимизира циркулацията на въздух през вътрешната повърхност на лещите. Системите за вентилация намаляват възможността за натрупване на влага, замъгляването и поддържат истински изчистена визия.
Тройна плътна пяна
Изключително меката поларена микро вълна с покритие два слоя пяна с висока плътност осигурява винаги удобно и плътно прилягане.
Forestay система
Системата за захващане на Bolle е създадена за очила, които са разположени плътно върху лицето, като прилягат перфектно дори върху каски с най – модерен дизайн.
Широко зрително поле
Широкото зрително поле гарантира максимално добра видимост, а това е необходимо когато трябва да се преминават врати на слалома или за наслада на пейзажа, катерейки се нагоре към върха.
Силиконизирана лента
Силиконовата лента спомага за осигуряването на максимално добро прилепване на очилата към каската.

ЗА МАРКАТА

Историята на Bollé започва в малко story began in a small виличка в Ойонакс, Франция през 1888 година. От там семейството на Bollé превръща компанията в един от най – изтъкнатите производителите на висок клас очила. Марката залага на комбинация от здравина, мода и комфорт, в резултат на което на пазара се появяват едни то най – свежите и високо технологични продукти. Bollé е марка особено силна на пазара на очила за зимни спортове, колоездене и спортове на открито.

Мъжки очила за ски Tsar 21447 представят кулминацията на Bolle – десетилетия опит в изграждане, тестване и избор на очила за сняг в съвместна работа с професионални атлети. Аеродинамичната рамка предоставя ненадминато ясно и чисто поле на виждане и прави Bolle перфектни за комбиниране с каски на основните производители включително: Bolle, Giro, Anon, K2 или Smith. Интегрираните вентилационни отвори и отворите против мъгла осигуряват превъзходно виждане и при най – тежките условия.


Купете своите очила Bolle Tsar 21447 Photochromic от eyerim точно сега и ще ги получите с безплатна доствака директно до вратата на дома ви в оригинална, защитна опаковка!

Размери

Повечето от очилата за ски се произвеждат в стандартният размер М и са универсални, лесно пасващи като на възрастни, така и на тийнейджъри. Размерът пасва на повечето хора и е много вероятно да бъде правилният и за вас.

L – размерът на очилата има по – висока, по – широка и по – дълбока рамка, която пасва на по – големи лица.

S – размерът на очилата от друга страна има по – тясна, по – къса и по – плитка рамка. Това е размер пасващ на деца и младежи, както и на възрастни с по – малки лица.