Безплатна доставка   |   30 дневен срок за връщане

Briko
Lava Fis 7.6 2001MN0 - F52 - RM3P1

Прогнозно време за доставка: 14 - 16 работни дни

M

Изпращане след 10 работни дни Този продукт е наличен за поръчка, но не е на склад при нас. Ние незабавно ще го изпратим към вас в срок от 10 работни дни. Бързата доставка на продуктите до вас е изключително важно за нас, така че ще я изпълним възможно най – скоро.

Цена според конфигурация: 0,00 ЛВ

Limited availability 331 ЛВ 297 ЛВ

Цена според конфигурация: 0,00 ЛВ

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

    Доставката е напълно безплатна за всички държави от ЕС. За повече информация кликнете тук

  • 30 ДНЕВЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ

    eyerim предлага 2-годишна гаранция, без да задава въпроси при връщане в рамките на 30 дни за всички продукти. За повече информация кликнете тук

  • Оторизиран дистрибутор

    eyerim е официален онлайн дистрибутор на всички марки, налични на този сайт. Ние работим директно с производители и марки. Научете повече.

Този модел в различни цветове

Детайли

Описание

Briko е италианска марка създадена през 1985г. в Милано, където пламъкът на Скудерия все още гори благодарение на уникални спортисти започвайки от Алберто Томба, Марк Жирардели, Ласе Кюс и Дебора Компаньони. Мисията на Briko е да внесе енергията в своите продукти, така че да създаде иконични продукти за спортистите, които безкомпромисно изпълнение и пълна безопасност.

Мъжки очила за ски Lava Fis 7.6 2001MN0 - F52 - RM3P1 представят кулминацията на Briko – десетилетия опит в изграждане, тестване и избор на очила за сняг в съвместна работа с професионални атлети. Аеродинамичната рамка предоставя ненадминато ясно и чисто поле на виждане и прави Briko перфектни за комбиниране с каски на основните производители включително: Bolle, Giro, Anon, K2 или Smith. Интегрираните вентилационни отвори и отворите против мъгла осигуряват превъзходно виждане и при най – тежките условия.


Този модел включва:

Сменяеми Леща: Pink
Подходящи условия: null условия
VLT: 43-80%


Купете своите очила Briko Lava Fis 7.6 2001MN0 - F52 - RM3P1 от eyerim точно сега и ще ги получите с безплатна доствака директно до вратата на дома ви в оригинална, защитна опаковка!

ВКЛЮЧЕНИ ТЕХНОЛОГИИ
Bumper System

Системата Bumper разполага с изключително мека рамка на очилата. Структурата на рамката е направена от няколко диагонални гъвкави връзки, които се чупят при фронтални катастрофи и помагат за предотвратяване на силни удари по лицето.

Flexa System

Рамката на ски очилата е изключително адаптивна към лицето на потребителя, благодарение на мекия TPU материал и ергономичните парчета, направени на контактни точки, които могат да паснат на характеристиките на различни видове потребители.

Slider System

Лещите са централно закрепени към рамката, освобождавайки страните и позволявайки по  голяма гъвкавост на рамката.

Racing Cap

Рамката е съвместима със ски шапката, която се затваря в горния край, в случай на екстремно ниски температури.

Размери

Повечето от очилата за ски се произвеждат в стандартният размер М и са универсални, лесно пасващи като на възрастни, така и на тийнейджъри. Размерът пасва на повечето хора и е много вероятно да бъде правилният и за вас.

L – размерът на очилата има по – висока, по – широка и по – дълбока рамка, която пасва на по – големи лица.

S – размерът на очилата от друга страна има по – тясна, по – къса и по – плитка рамка. Това е размер пасващ на деца и младежи, както и на възрастни с по – малки лица.