Безплатна доставка   |   30 дневен срок за връщане

Briko
Nyira 2001M30 - A86 - BM2

Прогнозно време за доставка: 7 - 9 работни дни

M
Налични, Незабавно изпращане Този продукт ще бъде изпратен незабавно! Ако направите своята поръчка до 13:00 в работен ден, тя ще бъде изпратена веднага. Ако я направите след този час, поръчката ще бъде изпратена на следващия работен ден. Този продукт ще бъде изпратен незабавно! Ако направите своята поръчка до 13:00 в работен ден, тя ще бъде изпратена веднага. Ако я направите след този час, поръчката ще бъде изпратена на следващия работен ден.

Цена според конфигурация: 0,00 ЛВ

In stock 157 ЛВ

Цена според конфигурация: 0,00 ЛВ

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  Доставката е напълно безплатна за всички държави от ЕС. За повече информация кликнете тук

 • Наложен платеж

  Плащате, когато получите стоката си на прага! За повече информация кликнете тук

 • 30 ДНЕВЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ

  eyerim предлага 2-годишна гаранция, без да задава въпроси при връщане в рамките на 30 дни за всички продукти. За повече информация кликнете тук

 • Оторизиран дистрибутор

  eyerim е официален онлайн дистрибутор на всички марки, налични на този сайт. Ние работим директно с производители и марки. Научете повече.

Този модел в различни цветове

Детайли

Описание

Blue Mirror (BM2)
ИМЕ
ЦВЯТ
КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ
VLT
Blue Mirror (BM2)
Синя
Синя
Нисък / Среден-Светъл
18-43%

Briko's премия Blue Mirror (BM2) лещите са отлични за нисък / среден-светъл условия. Blue Mirror (BM2) лещи имат 18-43% VLT което позволява 18-43% от слънчевата светлина да премине през лещите .

Опаковката не включва резервни стъкла.

ВКЛЮЧЕНИ ТЕХНОЛОГИИ
Blue Light Mission
Всички лещи на Briko намаляват вредните ефекти на синята светлина, за да подобрят визията и да направят по-приятно преживяването при каране на ски. Символът Blue Light Protetto на лещите свидетелства за гаранцията за защита на Briko.
Bumper System
Системата Bumper разполага с изключително мека рамка на очилата. Структурата на рамката е направена от няколко диагонални гъвкави връзки, които се чупят при фронтални катастрофи и помагат за предотвратяване на силни удари по лицето.
Flexa System
Рамката на ски очилата е изключително адаптивна към лицето на потребителя, благодарение на мекия TPU материал и ергономичните парчета, направени на контактни точки, които могат да паснат на характеристиките на различни видове потребители.

ЗА МАРКАТА

Briko е италианска марка създадена през 1985г. в Милано, където пламъкът на Скудерия все още гори благодарение на уникални спортисти започвайки от Алберто Томба, Марк Жирардели, Ласе Кюс и Дебора Компаньони. Мисията на Briko е да внесе енергията в своите продукти, така че да създаде иконични продукти за спортистите, които безкомпромисно изпълнение и пълна безопасност.

Мъжки очила за ски Nyira 2001M30 - A86 - BM2 представят кулминацията на Briko – десетилетия опит в изграждане, тестване и избор на очила за сняг в съвместна работа с професионални атлети. Аеродинамичната рамка предоставя ненадминато ясно и чисто поле на виждане и прави Briko перфектни за комбиниране с каски на основните производители включително: Bolle, Giro, Anon, K2 или Smith. Интегрираните вентилационни отвори и отворите против мъгла осигуряват превъзходно виждане и при най – тежките условия.


Купете своите очила Briko Nyira 2001M30 - A86 - BM2 от eyerim точно сега и ще ги получите с безплатна доствака директно до вратата на дома ви в оригинална, защитна опаковка!

Размери

Повечето от очилата за ски се произвеждат в стандартният размер М и са универсални, лесно пасващи като на възрастни, така и на тийнейджъри. Размерът пасва на повечето хора и е много вероятно да бъде правилният и за вас.

L – размерът на очилата има по – висока, по – широка и по – дълбока рамка, която пасва на по – големи лица.

S – размерът на очилата от друга страна има по – тясна, по – къса и по – плитка рамка. Това е размер пасващ на деца и младежи, както и на възрастни с по – малки лица.