Безплатна доставка   |   30 дневен срок за връщане

Cebe
Hurricane M CBG22

Прогнозно време за доставка: 8 - 10 работни дни

M

Изпращане след 4 работни дни Този продукт е наличен за поръчка, но не е на склад при нас. Ние незабавно ще го изпратим към вас в срок от 4 работни дни. Бързата доставка на продуктите до вас е изключително важно за нас, така че ще я изпълним възможно най – скоро.

Цена според конфигурация: 0,00 ЛВ

Limited availability 153 ЛВ 135 ЛВ

Цена според конфигурация: 0,00 ЛВ

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

    Доставката е напълно безплатна за всички държави от ЕС. За повече информация кликнете тук

  • 30 ДНЕВЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ

    eyerim предлага 2-годишна гаранция, без да задава въпроси при връщане в рамките на 30 дни за всички продукти. За повече информация кликнете тук

  • Оторизиран дистрибутор

    eyerim е официален онлайн дистрибутор на всички марки, налични на този сайт. Ние работим директно с производители и марки. Научете повече.

Този модел в различни цветове

Детайли

Описание

Мъжки очила за ски Hurricane M CBG22 представят кулминацията на Cebe – десетилетия опит в изграждане, тестване и избор на очила за сняг в съвместна работа с професионални атлети. Аеродинамичната рамка предоставя ненадминато ясно и чисто поле на виждане и прави Cebe перфектни за комбиниране с каски на основните производители включително: Bolle, Giro, Anon, K2 или Smith. Интегрираните вентилационни отвори и отворите против мъгла осигуряват превъзходно виждане и при най – тежките условия.

Cebe's premium Brown Flash Blue лещите са отлични за medium-bright условия. Brown Flash Blue лещи имат 14% VLT което позволява 14% от слънчевата светлина да премине през лещите . За повече информация относно VLT натиснете тук.


Купете своя Cebe Hurricane M CBG22 от eyerim веднага и ще получите безплатна доставка директно до врата на вашия дом в оригинална защитена опаковка с включени всички аксесоари.

ВКЛЮЧЕНИ ТЕХНОЛОГИИ
Ventilated lens

The ventilation on the lens allows air to circulate more freely inside the goggle for improved regulation of heat.

PC/AC Double lens

An outer polycarbonate lens together with an inner acetate lens represents the best solution to combat fogging.

OTG

Specially designed with spaces for the frame sides are greater depth, these helmets will accommodate all kinds of glasses.

3-Density foam

Cebe's padding made up of two layers of foam with different densities, as well as a fleece layer provide the perfect fit.

Fleece layer on the skin

Fleece layer brings even more softness to all skiers and snowboarders.

Размери

Повечето от очилата за ски се произвеждат в стандартният размер М и са универсални, лесно пасващи като на възрастни, така и на тийнейджъри. Размерът пасва на повечето хора и е много вероятно да бъде правилният и за вас.

L – размерът на очилата има по – висока, по – широка и по – дълбока рамка, която пасва на по – големи лица.

S – размерът на очилата от друга страна има по – тясна, по – къса и по – плитка рамка. Това е размер пасващ на деца и младежи, както и на възрастни с по – малки лица.