Безплатна доставка   |   30 дневен срок за връщане

eyerim collection
Martin Havana Matte Screen Glasses

Прогнозно време за доставка: 4 - 7 работни дни

Един размер (48/19/145)
Налични,
Незабавно изпращане
Този продукт ще бъде изпратен незабавно! Ако направите своята поръчка до 13:00 в работен ден, тя ще бъде изпратена веднага. Ако я направите след този час, поръчката ще бъде изпратена на следващия работен ден. Този продукт ще бъде изпратен незабавно! Ако направите своята поръчка до 13:00 в работен ден, тя ще бъде изпратена веднага. Ако я направите след този час, поръчката ще бъде изпратена на следващия работен ден.

Цена според конфигурация: 0,00 ЛВ

In stock 79 ЛВ Включени лещи Включени лещи

Цена според конфигурация: 0,00 ЛВ

  • 100% гаранция за връщане на паритеTop
  • Безплатна доставка
  • 30 day returns

Детайли

Описание

eyerim collection осигурява качество на достъпни цени. Елиминирайки посредниците, ние успяваме да намалим обичайните високи разходи и в същото време да не пренебрегваме качеството на лещите. Вярваме в лесното и интуитивно изживяване при пазаруване за всички и eyerim collection е направена точно за това.

Запознайте се с нашата лимитирана колекция от компютърни очила, в които ще се влюбите! За Вас имаме 5 любими бестселъра от eyerim collection, които са така необходимата защита на очите от вредната синя светлина. Без значение дали обичате класическия или смел стил, с кръглата си ацетатна рамка, цвят Хавана и качествени лещи без диоптри моделът Martin е подходящ за всеки. Компютърните очила на eyerim филтрират 35% от синята светлина между 400 и 450 nm и повишават зрителния Ви комфорт, докато работите пред екрана. Лещите осигуряват също и 100% UV защита, антирефлексни са, устойчиви на надраскване и благодарение на суперхидрофобния слой се замърсяват по-малко и са по-лесни за почистване.

Description

Размери

  • Lens width: 48 mm 48 mm
  • Lens height: Стандартни Стандартни
  • Bridge: 19 mm 19 mm
  • Temple Length: 145 mm 145 mm

Размер M е подходящ за огромното болшинство от хората. Много е вероятно това да е подходящият размер за Вас. За да сте сигурни, използвайте следния трик, като използвате обикновена кредитна карта:
картата продължава доста зад края на окото

картата завършва на края на окото

картата не достига края на окото