Безплатна доставка   |   30 дневен срок за връщане

eyerim family

Kira Kosonen

Kira Kosonen

ВОДЕЩА НА БЛОГ ЗА МОДА И СТИЛ НА ЖИВОТ

Хелзинки, Финландия

Кира е правила блог за списание ELLE и сега продължава историята си със собствена платформа. Блогът на Кира е за хора, които се интересуват от мода и здравословен начин на живот. Тъй като обича да пътува, ще Ви разкаже за всяко място, на което я отведе приключението. Нейният Facebook и Instagram.

Изборът на Кира в eyerim Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Natinstablog

Natinstablog

ВОДЕЩА НА БЛОГ ЗА МОДА И ПУБЛИКУВАЩА В YOUTUBE

Лондон, Обединено кралство

Наталия води блог за мода и публикува в YouTube. Родена и израснала в Словакия, понастоящем живее в Лондон, който не спира да я вдъхновява. Започва да се занимава с публикуване в блог през 2012г. и пише главно за мода, стил на живот и споделя моделите си с повече от 30 000 читатели на нейния блог, както и с феновете си във Facebook и Instagram

Изборът на Наталия в eyerim Prada TRIANGLE PR23QS

Sandra Willer

Sandra Willer

ВОДЕЩА НА БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И ФИТНЕС

Копенхаген, Дания

Сандра е една от най-добрите водещи на блогове в Дания. Пише предимно за фитнес, здравословен начин на живот и мотивация. Сандра учи бизнес и пътува по света в търсене на неща, които подобряват живота. Вижте нейния блог и изключително популярния й акаунт в Instagram.

Изборът на Сандра в eyerim: Prada Triangle PR23QS 1AB0A7

Sweet Lady Lollipop

Sweet Lady Lollipop

ВОДЕЩА НА БЛОГ ЗА МОДА

Братислава/Попрад, Словакия

Иванка стартира блога си преди 6 години и пише предимно за модата, красотата, живота и онова, което я прави щастлива. Води блога под прозвището Sweet Lady Lollipop и в момента се класира сред най-добрите блогери в Словакия. Ежедневно споделя историите си с повече от 20 000 читатели и последователи на страницата си в Instagram и Facebook.

Изборът на Иванка в eyerim: Versace VE3215 GB1

Czech Chicks

The Czech Chicks

ВОДЕЩИ НА БЛОГ ЗА МОДА

Прага, Република Чехия

Ханка и Вероника стартират czechchicks.com преди четири години. Днес имат повече от 18 000 читатели всеки ден, 55 000 последователи в Instagram и 16 000 фенове във Facebook.

Изборът на Ханка и Вероника в eyerim: Miu Miu Noir MU10NS 7S00A0 & Ray-Ban RB3447 Round 001

Zoltan Strcula

Zoltan Strcula

ПРОФЕСИОНАЛЕН СНОУБОРДИСТ

Липтовски Микулас, Словакия

Нашият сноубордист, Золтан, започва със сноуборда, когато е на 16 години и се счита това за най-големия си успех. Най-много обича да кара, когато е ограден от страхотни хора поради създаващата се атмосфера и незабравимите моменти.

Изборът на Золтан в eyerim: Oakley Holbrook OO9102-01

Kira Eggers

Kira Eggers

МОДЕЛ, ДИЕТОЛОГ И ВОДЕЩА НА БЛОГ ЗА ФИТНЕС

Копенхаген, Дания

Кира Егерс е сред най-известните блогери за знаменитости в Дания, като самата тя е известна с блестящата си кариера на модел на Playboy. Носеща станалите икона RB Aviator от eyerim скоро достигна до Мон Блан. Следвайте историята и в нейния блог и Instagram.

Изборът на Кира в eyerim: Ray-Ban RB3025 Aviator Flash Lenses 112/P9 Polarized

Aino Rossi

Aino Rossi

ВОДЕЩА НА БЛОГ ЗА МОДА / ВЛОГЕР / Vlogger

Хелзинки, Финландия

Айно решава да започне да споделя мислите, чувствата и идеите си в блог след дългата нощ на Хелоуин през 2008г. и счита това за едно от най-добрите решения в живота си. Айно обича саркастичен хумор, Pepsi Max и се фокусира главно върху модата и красотата, както и върху интериорния дизайн. Вижте какво казва относно марковите си слънчеви очила Versace в тази публикация и Instagram.

Изборът на Айно в eyerim: Versace VE2160 125287

Miro Kozel

Miro Kozel

АРТ ДИРЕКТОР

Братислава, Словакия

Миро е успешен дизайнер на емблеми с опит в работата с международни маркетингови агенции, като Wiktor Leo Burnett и LOWE GGK. Преди да започне да помага на eyerim с идентичността на нашата марка и уебдизайна, Миро използва своята креативност в кампаниите на Orange, Volkswagen, Jeep/Fiat, Audi, Skoda и много други. Печели множество награди за дизайн и работите му се публикуват в международен мащаб.

Изборът на Миро в eyerim: Ray-Ban Justin RB4165 622/6G

Lukas Balocky

Lukas Balocky

ГРИМЬОР

Прага, Република Чехия

Лукас е професионален гримьор и популярен видео блогър. Редовно споделя своите съвети, трикове и опит в блога си LB.Haute.Fashion. Не пропускайте зашеметяващия видеопреглед, който той направи за eyerim.

Изборът на Лукас в eyerim Ray-Ban Clubmaster Wood RB3016M 118158 Polarized

Anna Wiklund

Anna Wiklund

ВОДЕЩА НА БЛОГ ЗА МОДА

Стокхолм, Швеция

Ана описва себе си като блогер-бохем със страст към стилизирането и фотографията. Можете да намерите безброй вдъхновяващи снимки на Ана и нейните хипарски слънчеви очила Miu Miu от eyerim в нейния блог в Instagram.

Изборът на Ана в eyerim Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Lucia Mistinova

Lucia Mistinova

ПРОФЕСИОНАЛЕН КАНУИСТ

Новаки, Словакия

Лучия произхожда от семейство с дълга и дълбока традиция в спортовете. Сяда в кану, когато е на десет години. И според собствените й думи, незабавно почувства любов към този красив спорт. На Европейския шампионат в Румъния през 2015г. тя прави дебют с очилата си на Oakley от eyerim, които използват поляризирани стъкла по последна технология, за да осигури перфектно виждане без отблясъци.

Изборът на Лучия в eyerim: Oakley Radar EV Path OO9208-08 Polarized

Lukas Bezila

Lukas Bezila

ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ

Виена, Австрия

Лукас е наш голям приятел, с който работим заедно върху всички снимки в eyerim. След като прекарва няколко години в банковата индустрия, Лукас разбира, че работата в офис не го задоволява и избира старата си любов. Фотографията го научава, че мечтите могат да се сбъднат, ако наистина го искаш, и днес прави онова, което наистина обича. Вижте снимките му и следвайте неговите пътешествия във Facebook.

Изборът на Лукас в eyerim: BOSS by Hugo Boss BOSS0686 HXK

Stefanija Vidzus

Stefanija Vidzus

ВОДЕЩА НА БЛОГ ЗА МОДА И СТИЛ НА ЖИВОТ

Копенхаген, Дания

Стефания Видзус работи като PR асистент и пише блогове за мода под псевдонима Black Irony. Стефания избра слънчеви очила, които комбинират две основни тенденции при съвременните очила - огледални стъкла и кадифено покритие на рамката. И изглежда просто прекрасно с тях. Вижте нейния блог и акаунта и в Instagram.

Изборът на Стефания в eyerim: Ray-Ban Erika Velvet RB4171 60756G

Demotivacia

Demotivacia

ПРОФЕСИОНАЛЕН ХЕЙТЪР

Братислава, Словакия

С повече от 200 000 последователи, Demotivacia е най-популярния частен акаунт в Instagram в Република Чехия и Словакия. Ако Ви липсва демотивация в живота, можете да го последвате и да получите ежедневната си доза. В eyerim обичаме негови хумор онлайн и офлайн.

Изборът на Demotivacia в eyerim Ray-Ban New Wayfarer Matte RB2132 601S78

Искате ли да се присъедините към нашето семейство? Не се колебайте да се свържете с нас.

kontakt@eyerim.bg