Безплатна доставка   |   30 дневен срок за връщане

Smith
I/OS X6K/C5

Прогнозно време за доставка: Временно не се предлага на склад

Out of stock 293 ЛВ

Цена според конфигурация: 0,00 ЛВ

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  Доставката е напълно безплатна за всички държави от ЕС. За повече информация кликнете тук

 • Наложен платеж

  Плащате, когато получите стоката си на прага! За повече информация кликнете тук

 • 30 ДНЕВЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ

  eyerim предлага 2-годишна гаранция, без да задава въпроси при връщане в рамките на 30 дни за всички продукти. За повече информация кликнете тук

 • Оторизиран дистрибутор

  eyerim е официален онлайн дистрибутор на всички марки, налични на този сайт. Ние работим директно с производители и марки. Научете повече.

Детайли

 • Търговска марка Smith
 • Цвят на рамката Бяла
 • Форма на рамката С единични стъкла
 • Цвят на стъклата Зелена
 • Тип на рамката Без рамка
 • Материал Пластмаса
 • Колекция Дамски
 • Цвят от производителя на рамката White Eclipse
 • Поляризирани Не
 • Цвят от производителя на стъклата Chromapop Sun Green Mirror
 • Модел I/OS X6K/C5
 • Материал на производителя Injection Molded Plastic

Описание

Chromapop Sun Green Mirror
ИМЕ
ЦВЯТ
КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ
VLT
Chromapop Sun Green Mirror
Зелена
Зелена
Светъл
9%

Smith's Chromapop Sun Green Mirror лещите, предоставят по - голяма яснота, по - естествени цветове и несравнима яснота, така че да се забелязват повече детайли. Chromapop Sun Green Mirror лещи имат 9% VLT което позволява 9% от слънчевата светлина да премине през лещите . За повече информация относно VLT натиснете тук.

Опаковката не включва резервни стъкла.

ВКЛЮЧЕНИ ТЕХНОЛОГИИ
Сменяеми
Дизайнът на очилата Smith без рамки позволява бърза и лесна смяна на лещите и предлага несравнима видимост, пасване и завършек на визията. Smith включва както блестяща, така и ниска огледална светлина, осигурявайки ясна видимост при всякакви условия. Сериите със сменяеми лещи са оптимизирани за работа и предлагат най – добрата оптика, материали и технологии.
Фотохромични
Фотохромичната технология предоставя на потребителя лещи, които се адаптират към променящата се светлина, така че предоставят отлична видимост при всякакви светлинни нюанси.
Сферични лещи
Сферичните лещи са изградени от базирани на крива в хоризонталната и вертикалната ос. Тази иновативна форма позволява най – високо качество на опитчна чистота, подобрени характеристики на прилягане и увеличен обем на видимостта при условия с мъгла.
Карбонови X-лещи
Външният въглероден-Х материал на лещите Smith е индивидуално оформен за да създаде оптимална устойчивост на удар и надраскване, увеличава зрителната острота и засилва контрастната чувствителност. Въглеродният Х материал е от най – високо качество.
5X покритие против мъгла
Лещите на Smith против мъгла са изработени от хидрофилни, микро гравирани повърхности. 5X стъкла против мъгла осигуряват над 5 пъти по – високи абсорбиращи свойства от останалите продукти на пазара, като според лабораторни тестове издържат до 120 секунди повече при замъгляване.
Технология с конусни лещи
Smith’s TLT насочва по правилен начин слънчевите лъчи чрез изтъняване на светлината от центъра към периферията. Това означава, че потребителят има 100% точност на виждането и максимален комфорт.
POREX™
Промените във височината водят и до промени в атмосферното налягане. Патентованата технология Porex™ на Smith решава този проблем като позволява на въздушното налягане в затворената камера на лещата да го изравни с това на околната среда, което гарантира покриването на първокласните оптични стандарти.

ЗА МАРКАТА

Smith Optics е създадена през 1965г., когато доктор Робърт Смит, зъболекар по професия и запален скиор използва дентална пяна и лепило за да създаде първите очила за сняг с дишащи отвори. Това изобретение революционизира зимните спортове и изгражда Smith Optics като една от иновативните марки предлагащи новаторски, качествени и дълготрайни продукти. Реноме, което марката продължава да затвърждава и днес.

Дамски очила за ски I/OS X6K/C5 представят кулминацията на Smith – десетилетия опит в изграждане, тестване и избор на очила за сняг в съвместна работа с професионални атлети. Аеродинамичната рамка предоставя ненадминато ясно и чисто поле на виждане и прави Smith перфектни за комбиниране с каски на основните производители включително: Bolle, Giro, Anon, K2 или Smith. Интегрираните вентилационни отвори и отворите против мъгла осигуряват превъзходно виждане и при най – тежките условия.


Купете своите очила Smith I/OS X6K/C5 Photochromic от eyerim точно сега и ще ги получите с безплатна доствака директно до вратата на дома ви в оригинална, защитна опаковка!

Размери

Повечето от очилата за ски се произвеждат в стандартният размер М и са универсални, лесно пасващи като на възрастни, така и на тийнейджъри. Размерът пасва на повечето хора и е много вероятно да бъде правилният и за вас.

L – размерът на очилата има по – висока, по – широка и по – дълбока рамка, която пасва на по – големи лица.

S – размерът на очилата от друга страна има по – тясна, по – къса и по – плитка рамка. Това е размер пасващ на деца и младежи, както и на възрастни с по – малки лица.